blaadjes_Featured

Raamfoliewerk

                                                                                                      Portfolio Raamfoliewerk

De toepassing van raamfolie en/of raambelettering geeft een professionele en levendige uitstraling aan uw pand of ruimte. Er kan gebruik worden gemaakt van diverse folies met eigen doeleinden en combinaties van diverse folies en technieken zijn daarbij mogelijk.

Denk bijvoorbeeld aan het toepassen van Etched folie (zandstraaleffect) om (deels of geheel) inkijk te voorkomen in bijv. praktijkruimte of directiekamer. De toepassing van Transparant en/of Transluscent folies in diverse kleuren geeft een zeer speels & helder effect in bijv. vides en openbare ruimten met glaswanden en/of balustraden. Een serieuzere toepassing van raamfolies is bijv. het gebruik van Veiligheidsfolie op (hard)glazen deuren en wanden in bijv. scholen, kinderdagverblijven en openbare ruimten. Deze folie houdt de glasscherven bijeen mocht de ruit breken.

Uw raambelettering (tekst / logo) kan uit de toegepaste folie geplot (uitgesneden) worden in zowel positief als negatief. Hiermee verandert u het karakter van uw grote, saaie raam of pui, in no-time naar open en speels, maar ook komt uw huisstijl hiermee nog meer naar voren: subtiel of opvallender voor herkenning en inprenting vanaf straatzijde, of binnen in uw pand / ruimte(n).

Signair stemt uw wensen geheel af met het scala aan mogelijkheden. Vraag ons wat er zoal mogelijk is in en rondom uw pand, ruimte(n) of object! Advies inwinnen bij Signair is uiteraard vrijblijvend!