Kleurenwaaier

Over SIGNAIR

SIGNAIR (m./v.) uitspraak: ‹sein èr›; Kleinschalig & Uniek bedrijf te Gorinchem, gespecialiseerd in o.a. Belettering / Sign, Routing, Raamfoliewerk, Fotobehang, Full colour prints, CarWrapping, CarProtection, Textieldrukwerk & Airbrush. Eigenaar is Deborah Hof.

Signair startte in 1996 -zij het onder een andere naam-, met Freehand Airbrush als specialisme. In de loop der jaren ontstond de behoefte om de bestaande specialismen en diensten uit te breiden. Signair verbreedde haar activiteiten met Textieldrukwerk en kort daarna ook heel gauw met Belettering. De eerdere naam van het bedrijf volstond niet meer voor de diverse toegepaste technieken en Deborah besloot haar bedrijfsnaam te veranderen in SIGNAIR; ‘Sign’ voor signage / reclame en ‘Air’ voor Airbrush. Signair, een passender en krachtiger naam voor een veelzijdig eenmanszaak met inmiddels al vele specialismen in huis.

Zit men eenmaal in het sign-wereldje, dan is de stap naar CarWrapping vrij makkelijk gemaakt. Signair legde zich ook toe op het vak van carwrapping, vrij vertaald ‘inpakken van auto’s’. Carwrapping wordt ook wel als lakbescherming ingezet, maar schade door steenslag en krassen is met carwrapfilms niet te voorkomen. Bij Signair kunt u daarom ook terecht voor CarProtection. Deze onzichtbare lakbescherming wordt veelal toegepast op bumpers, zijschermen en spatschermen van auto’s, maar kan ook op bijvoorbeeld de spatschermen en kuipdelen van uw motor!

Een noviteit op het gebied van foliewerk is het toepassen van folie over kunststof en aluminium kozijnwerk, ter vervanging van verf. De hiervoor speciale Façade folie heeft een prima UV-wering en is inmiddels in vele RAL kleuren beschikbaar. ‘Schilderen met folie’ is inmiddels hard in opkomst naast het traditionele schilderwerk, te meer vanwege de veel hogere duurzaamheid, vaak tot wel twee of die keer zo lang dan verf! Waar schilderwerk vaak na twee à drie jaar uiterlijk opnieuw gedaan moet worden, gaat Façade folie tot wel 10 jaar mee! Signair is inmiddels Gecertificeerd Façade Installer voor deze techniek.

En op deze manier blijft Signair steeds weer haar specialismen en diensten verbreden. Zo kan Signair u een nóg completer pakket van decoratie- en reclamemogelijkheden bieden.

Signair’s klantenbestand omvat Particulieren, ZZP’ers, MKB, maar ook grote(re) bedrijven. Enkele referenties;  Rabobank , DSW Verzekeringen, TCC Arkel, Interfinish, De Waal autogroep, ROC DaVinci (Delft / Dordrecht), BCTN (Nijmegen), Lijnn bv (R’dam- ASRock), Auto Pippel (Haaften), D. Woudstra Groen, Rijschool van Noord.

De kracht van Signair zit ‘m in de zelfstandigheid, zowel thuis in atelier, als op locatie. Uw wensen worden altijd, het liefst in een persoonlijk contact en indien van toepassing op locatie, afgestemd. Waar nodig en/of gewenst, komt Signair met ideeën uit eigen creatieve geest om vervolgens samen tot een geweldig en uniek ontwerp te komen. Ook planning en uitvoering van opdrachten worden altijd in direct overleg met u gedaan en geheel afgestemd op uw agenda. Zo is bijv. uitvoering in het weekend altijd bespreekbaar! Handig bij bv. de belettering van uw bedrijfsauto, die u doordeweeks niet kunt missen. Een weekend biedt in zo’n geval uitkomst!

Alles is bespreekbaar, geen idee is te gek en het bekijken waard! Wij komen samen altijd tot een geweldig creatief, uitvoerbaar én betaalbaar uniek plan! Zoek niet langer en leg uw ideeën neer bij Signair! Neem vandaag nog contact op!

U bent zelf signmaker of u heeft een reclamebureau en u heeft expertise en/of handjes nodig? Deborah laat zich ook inhuren voor reclame-/ foliewerk! Bel gerust!