Full colour behang kantoor

Fotobehang

                                                                                                          Portfolio Fotobehang

Een grote (favoriete) afbeelding op een muur achter uw balie, een rustgevende full-colour in uw ontvangstruimte of wachtruimte? Of gewoon een metamorfose voor uw woon- of slaapkamer? Met fotobehang is dit mogelijk.
Wat dacht u van een kabbelend beekje in uw slaapkamer, een berglandschap in uw wachtkamer of een straatbeeld van San Francisco in uw hal? Maar ook logo’s of eigen huisstijlen kunnen worden verwerkt in uw full colour behang.
Met uw eigen huisstijl in uw entree, wachtruimte of behandelkamer aan de muur maakt u indruk, niet alleen omdat het groot en kleurrijk kan, maar ook omdat uw logo of huisstijl wordt herkend!
Uw foto wordt geprint op hoogwaardig behang. Er kan gekozen worden uit diverse structuren en effecten. Het fotobehang wordt stotend gemonteerd, waardoor de naden van de banen nauwelijks- tot onzichtbaar zijn. Het behang is schoon te maken en gaat jaren mee.
Voorbeelden van logo / huisstijlen fotobehang kunt u bekijken in het Fotobehang portfolio! Dit zijn full colour prints, echter geen foto’s. Vraag Signair naar kleurrijkere voorbeelden!