rsz_carwrapping_kawasaki_zzr_1100_2012_007a

CarWrapping

                                                                                                   Portfolio Carwrapping

Uw auto een ander kleurtje, maar met een special effect? U gruwelt van uw oude, lelijke koelkast, maar hij doet ‘t eigenlijk nog prima?  U wilt uw nieuwe auto beschermen om hem later beter te kunnen verkopen? >>  Enkele voorbeelden van waar Signair’s CarWrapping uitkomst biedt!

CarWrapping is vrij vertaald het ‘inpakken’ van een auto, met één of meerdere folies. Het is een techniek die al enige tijd in opkomst is, vanwege de vele voordelen (boven bijv. spuitwerk) én het brede scala aan kleuren en soorten effecten en dessins. De folie wordt middels o.a. verhitting vervormbaar en houdt zich -bij juist onderhoud- net zo lang goed als lakwerk vanuit de autospuiterij.

CarWrapping wordt door Signair toegepast op diverse ondergronden als bijv.; auto’s, motoren, scooters, koelkasten, laptops en diverse gebruiksvoorwerpen. De folie is heel flexibel en kan in principe iedere vorm aannemen door verwarming.

Wat zijn uw voordelen nou als u uw auto laat carwrappen boven te laten spuiten?
Het beschermt de originele autolak en laat deze niet verkleuren (ideaal bij verkoop van uw auto, carwrap folie is verwijderbaar)
Carwrapfolie heeft een hogere krasvastheid en kan ook gewoon in de wasstraat.
– Carwrappen is net zo duur of soms zelfs al goedkoper dan spuitwerk.
Carwrapfolie is goedkoper te vervangen bij schade dan overspuiten via spuiterij.
Carwrapfolies zijn leverbaar in een ontzettend breed scala aan kleuren en structuren, welke niet aan te brengen zijn via spuitwerk. Two tone wrapping (twee kleurig) valt ook binnen de mogelijkheden.
Belettering is prima te combineren met carwrap-folies. Naast elkaar of zelfs over elkaar. Uw auto hoeft dus niet eerst naar een auto-spuiterij voor een basis kleur en daarna nog eens naar een reclame-buro voor de belettering. Alles in één afspraak!

CarWrapping is binnen de activiteiten van Signair één van de nieuwste diensten die zij aanbiedt, zoals u mogelijk al heeft gelezen op de pagina ‘Over Signair. Een aantal carwrap projecten gingen u al voor, maar Signair wil haar CarWrap-portfolio heel graag uitbreiden met foto’s van Uw carwrap opdracht!

U wilt een interessante offerte/prijsopgaaf ontvangen? Natuurlijk kan dat, heel eenvoudig! Geef via het contactformulier uw carwrap idee en/of wensen door!